Peter Schaefer

Peter is een Industrieel Ontwerp Stagiair bij Sophisti en is op onze team pagina omdat hij representatief is voor alle Ontwerp Stagiairs die we de afgelopen jaren hebben gehad en zullen hebben in de toekomst. Peter heeft een Bachelor in Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit Twente waarna hij een Masters programma Interactive Digital Media op de Ravensbourne University in London heeft gedaan. Dat spectrum is representatief voor waar al onze stagiairs vandaan kunnen komen: Industrieel, Interactie en Electronica Ontwerp opleidingen aan Universiteiten en Hogescholen in Nederland, West Europa en zelfs Colombia Taiwan.

Drie mail per jaar een vers perspectief op Connected Product Ontwerp is heel waardevol. Zelfs als we denken deze stagiairs nog wat kunnen leren leren we altijd ook wat van hun kant.

Stagiairs besteden vaak veel tijd met CAD modelleren, 3D prototypen en inkopen in China. Soms werken ze ook aan elektronica of software. Maar zelden kunnen ze een zonnebril zo goed hebben als Peter.

 

Share Button