Bierbrouwmachine

Minibrew is een vol automatische bier brouw oplossing waarmee iedereen professioneel kwaliteitsbier kan brouwen. Minibrew combineert elektronica en software om op accurate wijze het brouw, koel, filtreer en fermentatie proces uit te voeren. Met een draagbaar vat kan je eigen brouwsel worden gekoeld en is het klaar om getapt te worden wanneer jij wilt.

Middels de Minibrew App kan je bier recepten vinden gebaseerd op je persoonlijke smaak. Kies een bier recept en koop het Ingredients Pack dat hierbij hoort. De app begeleidt je in elke stap voor om de Minibrew te vullen voor gebruik. Als dit is gebeurt kun je op start drukken waarna het hele proces verder automatisch verloopt. Je kan je brouwsels delen met je vrienden of met de wereldwijde ‘tastemakers community’.

Minibrew had reeds een succesvolle crowdfunding campagne op Indiegogo achter de rug toen Sophisti werd benaderd om de elektronica en firmware te ontwikkelen voor de eerste beta-serie. Ook heeft Sophisti een grote rol gehad in het vast stellen van het internet communicatie protocol. Sophisti werkt sindsdien met Minbrew en haar partners toe naar een succesvolle product lancering!

  • minibrew-4

 Opdrachtgever: 

mini

Jaar: 2016-

Links:

Official website

Share Button